Home / Oplossingen / Televisie

Televisie van Hertzinger

De juiste TV-oplossing kiezen is niet makkelijk

Voor ondernemers binnen de recreatiesector en de hospitality branche is een uitgebreid televisieaanbod de nieuwe standaard. De verwachtingen van de gasten worden namelijk steeds hoger, waarbij een groot zenderpakket een essentieel onderdeel is. Het kiezen van de juiste oplossing is voor veel ondernemers een flinke uitdaging. Vooral als je meerdere ruimtes van televisie wilt voorzien. Kies je voor kabel, digitenne, satelliet of juist voor interactieve tv? Het aanbod en het aantal opties is groot. Daarnaast is het de vraag welke techniek het beste betaalbaar en geschikt is.

groot LG TV scherm in woonkamer.
groot LG TV scherm in studio.

Een groot zenderpakket en voldoende entertainment

Gasten en bewoners verdienen een onvergetelijke ervaring. De behoeften van de markt zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Duitse gasten kijken op vakantie het liefst naar hun eigen zenders, voor Nederlanders in het buitenland geldt dit net zo goed. Dit verbetert de ervaring en vergroot de kans dat ze blijven terugkomen. Hertzinger helpt jouw bedrijf aan televisiediensten die perfect aansluiten!

Streamen met Chromecast

Lineaire zenders zijn niet langer de norm. Stream via diensten als Netflix, Youtube en HBO Max zijn populairder dan ooit. Hertzinger biedt met ArantiaCast een professionele, veilige en eenvoudige B2B-cast oplossing. Hertzinger is dé partij die een totaaloplossing biedt met televisiediensten voor de zakelijke markt. Van ontvangst, distributie tot aan weergave.

Over Hertzinger

Hertzinger biedt een totaaloplossing voor de zakelijke markt. Wij helpen onze relaties op een manier die voor veel andere aanbieders lastig haalbaar is. Op grote terreinen en binnen complexe gebouwen biedt Hertzinger een complete voorziening met een netwerkinfrastructuur, televisie en internet. Hierbij gaan wij verder dan anderen. Ondergrondse kabels leggen, nieuwe technieken toepassen, bestaande netwerken upgraden, televisiepakketten en schermen leveren: we regelen het allemaal.

jaren ervaring in onze branche

tevreden klanten

specialisten

Mercedes wagenpark voor kantoorpand Hertzinger, ’t Koendert 1 in Leusden.

Benieuwd naar welke oplossingen wij jou kunnen bieden?

Neem vrijblijvend contact op!

Op weg naar een duurzame relatie:

Stap 1 van 5

Afspraak maken

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw uitdaging kunnen realiseren. Door middel van een telefonische of persoonlijke kennismaking op locatie, verkennen we de mogelijkheden door te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

Bezoek op locatie

Wij staan klaar om jouw visie te omarmen. Of het nu gaat om het creëren van iets geheel nieuws vanaf de tekentafel, het optimaliseren van het huidige netwerk, of het vinden van innovatieve oplossingen voor jouw bestaande uitdagingen. Vanuit onze expertise en ervaring denken wij geheel vrijblijvend met jou mee.

Begroting

Na een grondige inventarisatie en aandacht voor kwalitatief materiaal, zal er een gedetailleerd en vrijblijvend voorstel worden gepresenteerd. Dit voorstel gaat verder dan alleen het realiseren van een praktisch plan. Wij denken graag mee om de efficiëntie en kostenbesparing te verbeteren.

Uitvoer

We bieden intensieve begeleiding vanaf de begroting tot aan de uitvoering, om ervoor te zorgen dat het resultaat overeenkomt met de afgesproken doelen. Deze nauwe begeleiding garandeert een succesvolle uitvoering van het project. Na afronding blijven we de relatie onderhouden om eventuele verdere behoeften of vragen in de geboden oplossing aan te pakken.

Service

Na oplevering blijven we onze service aanbieden, waarbij je 7 dagen per week kunt rekenen op onze expertise, mocht er een calamiteit optreden. Bovendien voeren wij jaarlijks evaluaties uit van het geïnstalleerde systeem, waardoor eventuele aanpassingen of veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Je ontvangt tevens jaarlijkse rapportages waarin je inzicht krijgt in de werking van het aangeboden systeem.

sfeerfoto van bar binnenzijde hotel Ryder in Vught.

Projecten

Hotel Ryder

Hertzinger heeft een naadloze en veelzijdige configuratie ontworpen en geleverd, waarbij gastvrijheid altijd centraal staat. Met 30 hotelkamers uitgerust met LG-hotel-TV’s en ArantiaCast dongles, bieden we onze gasten een moeiteloze castoplossing voor een ultieme ervaring.

Lees meer Bekijk alle projecten
luchtfoto Eiland van Maurik.

Projecten

Eiland van Maurik

Hertzinger heeft ons kunnen helpen met een internetsysteem met een sterke backbone en sindsdien hebben we eigenlijk bijna nooit problemen.

Lees meer Bekijk alle projecten
buitenzijde zorgcentrum De Haven in Bunschoten.

Projecten

De Haven Bunschoten

Hertzinger heeft onlangs het TV aanbod vernieuwd met een eigen satellietsysteem, waardoor we een gevarieerd en op maat gemaakt entertainment aanbod kunnen bieden. Op deze manier streven we ernaar om een divers en persoonlijk kijk- en luisterervaring te creëren, afgestemd op de individuele wensen van de bewoners.

Lees meer Bekijk alle projecten
luchtfoto van arbeidsmigranten woningen Level One.

Projecten

Level One Uitzendbureau

Hertzinger heeft het volledige coaxnetwerk doordacht geëngineerd. Met het oog op het welzijn van de werknemers die regelmatig op het park verblijven, hebben we twee oplossingen geïmplementeerd voor een huiselijk gevoel: betrouwbare, snelle internetverbindingen en televisie met vertrouwde thuiszenders.

Lees meer Bekijk alle projecten

Artikelen

iPhone met casting icoon.
Televisie

Casting/ Streaming

Lees meer
TV welkomst scherm van hotel voor gast in hotelkamer.
Televisie

TV-informatieschil

Lees meer
digitaal TV-ontvangststation van het merk Televes.
Televisie

Digitaal TV-systeem 

Lees meer
Bekijk alle artikelen

Onze relaties