digitaal TV-ontvangststation van het merk Televes.

Digitaal TV-systeem 

Betrouwbaar en digitaal TV-ontvangst

Wij garanderen betrouwbaar en digitaal TV-ontvangst door gebruik te maken van hoogwaardige, professionele apparatuur. In onze digitale TV-ontvangststations worden diverse TV- en radiozenders, gecombineerd met digitale bronnen, samengevoegd tot één zenderpakket. Gecodeerde zenders worden middels een CI-module en smartcard gedecodeerd. In samenspraak met jou bepalen we welke zenders worden opgenomen.

Veelzijdig zenderpakket

Er kunnen verschillende bronnen voor worden gebruikt, waaronder: satelliet (DVB-S en DVB-S2), Digitenne (DVB-T2), kabel TV zoals Ziggo (DVB-C of als IP-stream) en glasvezel (IPTV). Er kan ook een mix van bronnen gebruikt worden, om het meest interessante zenderpakket voor jou samen te stellen. Het gebruik van deze bronnen gebeurt via collectieve, zakelijke abonnementen met verschillende aanbieders, om ervoor te zorgen dat alle zenders op legale wijze worden verkregen.

Legale distributie van zenders

Voor de distributie van zenders zoeken we samen met jou naar de beste methode. Zenders kunnen worden doorgestuurd via DVB-C (QAM-modulatie), DVB-T (COFDM-modulatie), of IPTV-techniek (internetstream). In Nederland is DVB-C de meest voorkomende distributietechniek, met het voordeel dat de meeste televisietoestellen zijn voorzien van een ingebouwde DVB-C tuner. DVB-T/T2 wordt vooral in het buitenland toegepast, terwijl IPTV veel wordt gebruikt in hotels met een UTP-netwerk of voor interactieve televisie.

Gerelateerde artikelen

Onze relaties