Home / Oplossingen / Netwerken

Netwerken van Hertzinger

Hoe leg je een netwerk aan?

Een betrouwbaar netwerk is de fundering voor het aanbieden van digitale diensten. De basis hiervoor is een degelijke infrastructuur en een must-have voor elke ondernemer. Maar voor welke techniek kies je? Glasvezel, coax, UTP: het lijkt soms een jungle van technisch vakjargon. 

Hertzinger is de system integrator die jouw bedrijf aan de juiste oplossing helpt

technische kast in het veld met Technetix versterker, meetapparatuur en laptop.
glas-switches.

Investeren in de toekomst

Wil je als parkeigenaar uitbreiden met nieuwe onderkomens en deze van internet en digitale tv voorzien? Dan investeer je meestal in glasvezel. Ligt er al een infrastructuur van coaxkabels? Dan kan je het bestaande netwerk ook een upgrade geven. Of een combinatie van deze twee opties. Ligt er nog geen netwerk? Ook dan biedt Hertzinger slimme en betrouwbare oplossingen!

Draadloos netwerk

Bevindt jouw bedrijf zich op een afgelegen plek waar bekabeling een uitdaging is? Geen zorgen, dan hebben we draadloze oplossingen. Met behulp van een centrale mast en versterkte apparatuur voorzien we buitengebieden in heel Europa van stabiele en betrouwbare netwerken.

Op welke locatie je ook zit, Hertzinger helpt jouw bedrijf aan een betrouwbaar netwerk.

Over Hertzinger

Hertzinger biedt een totaaloplossing voor de zakelijke markt. Wij helpen onze relaties op een manier die voor veel andere aanbieders lastig haalbaar is. Op grote terreinen en binnen complexe gebouwen biedt Hertzinger een complete voorziening met een netwerkinfrastructuur, televisie en internet. Hierbij gaan wij verder dan anderen. Ondergrondse kabels leggen, nieuwe technieken toepassen, bestaande netwerken upgraden, televisiepakketten en schermen leveren: we regelen het allemaal.

jaren ervaring in onze branche

tevreden klanten

specialisten

Mercedes wagenpark voor kantoorpand Hertzinger, ’t Koendert 1 in Leusden.

Benieuwd naar welke oplossingen wij jou kunnen bieden?

Neem vrijblijvend contact op!

Op weg naar een duurzame relatie:

Stap 1 van 5

Afspraak maken

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw uitdaging kunnen realiseren. Door middel van een telefonische of persoonlijke kennismaking op locatie, verkennen we de mogelijkheden door te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

Bezoek op locatie

Wij staan klaar om jouw visie te omarmen. Of het nu gaat om het creëren van iets geheel nieuws vanaf de tekentafel, het optimaliseren van het huidige netwerk, of het vinden van innovatieve oplossingen voor jouw bestaande uitdagingen. Vanuit onze expertise en ervaring denken wij geheel vrijblijvend met jou mee.

Begroting

Na een grondige inventarisatie en aandacht voor kwalitatief materiaal, zal er een gedetailleerd en vrijblijvend voorstel worden gepresenteerd. Dit voorstel gaat verder dan alleen het realiseren van een praktisch plan. Wij denken graag mee om de efficiëntie en kostenbesparing te verbeteren.

Uitvoer

We bieden intensieve begeleiding vanaf de begroting tot aan de uitvoering, om ervoor te zorgen dat het resultaat overeenkomt met de afgesproken doelen. Deze nauwe begeleiding garandeert een succesvolle uitvoering van het project. Na afronding blijven we de relatie onderhouden om eventuele verdere behoeften of vragen in de geboden oplossing aan te pakken.

Service

Na oplevering blijven we onze service aanbieden, waarbij je 7 dagen per week kunt rekenen op onze expertise, mocht er een calamiteit optreden. Bovendien voeren wij jaarlijks evaluaties uit van het geïnstalleerde systeem, waardoor eventuele aanpassingen of veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Je ontvangt tevens jaarlijkse rapportages waarin je inzicht krijgt in de werking van het aangeboden systeem.

sfeerfoto van bar binnenzijde hotel Ryder in Vught.

Projecten

Hotel Ryder

Hertzinger heeft een naadloze en veelzijdige configuratie ontworpen en geleverd, waarbij gastvrijheid altijd centraal staat. Met 30 hotelkamers uitgerust met LG-hotel-TV’s en ArantiaCast dongles, bieden we onze gasten een moeiteloze castoplossing voor een ultieme ervaring.

Lees meer Bekijk alle projecten
luchtfoto Eiland van Maurik.

Projecten

Eiland van Maurik

Hertzinger heeft ons kunnen helpen met een internetsysteem met een sterke backbone en sindsdien hebben we eigenlijk bijna nooit problemen.

Lees meer Bekijk alle projecten
buitenzijde zorgcentrum De Haven in Bunschoten.

Projecten

De Haven Bunschoten

Hertzinger heeft onlangs het TV aanbod vernieuwd met een eigen satellietsysteem, waardoor we een gevarieerd en op maat gemaakt entertainment aanbod kunnen bieden. Op deze manier streven we ernaar om een divers en persoonlijk kijk- en luisterervaring te creëren, afgestemd op de individuele wensen van de bewoners.

Lees meer Bekijk alle projecten
luchtfoto van arbeidsmigranten woningen Level One.

Projecten

Level One Uitzendbureau

Hertzinger heeft het volledige coaxnetwerk doordacht geëngineerd. Met het oog op het welzijn van de werknemers die regelmatig op het park verblijven, hebben we twee oplossingen geïmplementeerd voor een huiselijk gevoel: betrouwbare, snelle internetverbindingen en televisie met vertrouwde thuiszenders.

Lees meer Bekijk alle projecten

Artikelen

coax kabels C3, C6 en C12.
Netwerken

Coax netwerken

Lees meer
glas-las apparaat
Netwerken

Glasvezelnetwerken 

Lees meer
Bekijk alle artikelen

Onze relaties