TV welkomst scherm van hotel voor gast in hotelkamer.

TV-informatieschil

Informeer jouw gasten binnen een handomdraai

Houd je gasten snel en efficiënt op de hoogte om zo de omzet en klanttevredenheid te verhogen met actuele informatie. Bij de installatie van nieuwe hotel-televisies, zoals die van toonaangevende merken als LG en Philips, bestaat de mogelijkheid om een op maat gemaakte informatieschil in jouw eigen huisstijl toe te voegen. Omdat televisies vaak centraal staan in diverse ruimtes, zijn ze voor elke gast zichtbaar en bereikbaar, wat een ideale manier biedt om gasten te informeren over diverse onderwerpen. Gasten hebben de vrijheid om zelf de gewenste informatie te selecteren.

Genereer meer gastgemak door middel van actuele informatie

Als beheerder heb je de mogelijkheid om relevante informatie op de startpagina te plaatsen, direct zichtbaar bij het inschakelen van het televisietoestel. Deze informatie kan ook gegroepeerd worden, rekening houdend met verschillen in locaties, informatie, televisies bij de receptie of de diversiteit in de nationaliteit van de gasten.

Innovatieve informatievoorziening

Deze veelzijdige informatievoorziening kan onder meer bestaan uit algemene park- of hotelinformatie, de actuele menukaart, openingstijden, Wi-Fi-codes, QR-codes voor bijvoorbeeld fietsenverhuur, gebruiksaanwijzingen, en speciale acties. Het implementeren van dit informatiesysteem is mogelijk op bijna alle netwerken, inclusief bestaande coaxnetwerken. Voor de LG-hotel-TV wordt de informatieschil toegevoegd via Pro Centric, terwijl voor de Philips-TV de Command-optie wordt gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Onze relaties