iPhone met casting icoon.

Casting/ Streaming

TV onafhankelijke, professionele cast oplossing.

ArantiaCast biedt een moeiteloze oplossing voor ondernemers in de recreatie-en hospitality sector om alle televisies in hun park of hotel te voorzien van castmogelijkheden. Ongeacht het merk, model, of bouwjaar van de televisie. Door simpelweg een dongel aan te sluiten op de HDMI-poort van de televisie, transformeert ArantiaCast elke gewone TV in een smart TV. Gasten genieten daardoor van de vrijheid om probleemloos hun eigen content te streamen naar het televisiescherm via hun eigen mobiele telefoon of tablet.

Kenmerken waar jouw gasten enthousiast van worden

Het kernpunt van ArantiaCast is het vereenvoudigen van het beheer en de ontzorging van de casting-oplossing. Dankzij de implementatie van een centrale server wordt het gebruik van alle casts transparant. Gasten kunnen zonder enige interferentie van buren, verbinding maken door simpelweg de QR-code op de televisie te scannen. Het concept van ‘Bring Your Own Device’ wordt volledig omarmd, waarbij ArantiaCast een gestroomlijnde authenticatie in drie stappen, soepele streaming vanuit vrijwel elke app en compatibiliteit met zowel Android als iOS-apparaten garandeert.

Arantiacast, eenvoudig in gebruik!

Met ArantiaCast staat de recreatie- en hospitality branche voor een intelligente en toegankelijke oplossing die niet alleen de entertainmentervaring van gasten verrijkt, maar ook zorgt voor een stressvrije beheeromgeving voor ondernemers. De B2B-oplossing is ontwikkeld met een strikte naleving van de AVG, zodat de persoonsgegevens van de gasten volledig AVG-proof worden geregistreerd. Het gebruiksgemak, de transparantie en de veelzijdige compatibiliteit maken ArantiaCast een waardevolle toevoeging aan moderne faciliteiten.

startscherm om je favoriete content te streamen.

Gerelateerde artikelen

Onze relaties