Home / Branches / Hotels

Hertzinger voor hotels

Het aanbod voor hotels

De verwachtingen van hotelgasten zijn de afgelopen jaren hoger geworden. Ze zijn niet alleen op zoek naar een plek om te vergaderen of te slapen: de digitale faciliteiten zijn minstens zo belangrijk. Aan de wensen van gasten voldoen is een topprioriteit.

Een digitale infrastructuur aanleggen of verbeteren, kan een uitdaging zijn. Hertzinger is voor meerdere hotelketens in Nederland de vaste partner op het gebied van system integration. We bieden maatwerk en een totaaloplossing voor hotels.

luxe hotelkamer met TV scherm.

Hoe voorzie je honderden ruimtes van internet en televisie?

  • Elke kamer en iedere vergaderzaal heeft snel en stabiel internet nodig.
  • Een speciaal zenderpakket of een stream-oplossing aanbieden is een leuke optie, maar hoe doe je dat voor al die verschillende kamers?
  • Het bestaande netwerk upgraden, of een nieuwe infrastructuur aanleggen: de beste beslissing maken vereist de juiste kennis

De totaaloplossing voor hotels

Uit ervaring weten we bij Hertzinger dat de behoeften van hotels divers zijn. Een geavanceerd boekingssysteem, speciale smart-room oplossingen, infotainment, stream-oplossingen, gescheiden wifi-netwerken: de wensen variëren. Gelukkig is er ontzettend veel mogelijk. Ons team denkt altijd mee in oplossingen.

Daarnaast is het de vraag of een netwerk daadwerkelijk vervangen moet worden. Waarom zou je alles opnieuw aanleggen, als dat niet nodig is? Voor ons maakt het niet uit welk netwerk er in een hotel aanwezig is. UTP, glasvezel, coax of een combi daarvan: Hertzinger biedt alle diensten in een totaalpakket aan.

Ongeacht de situatie in jouw hotel, we bieden altijd een totaaloplossing aan. Hertzinger biedt maatwerk en volledige ontzorging.

hotelgast met telefoon in haar hand voor receptiebalie hotel.

Over Hertzinger

Hertzinger biedt een totaaloplossing voor de zakelijke markt. Wij helpen onze relaties op een manier die voor veel andere aanbieders lastig haalbaar is. Op grote terreinen en binnen complexe gebouwen biedt Hertzinger een complete voorziening met een netwerkinfrastructuur, televisie en internet. Hierbij gaan wij verder dan anderen. Ondergrondse kabels leggen, nieuwe technieken toepassen, bestaande netwerken upgraden, televisiepakketten en schermen leveren: we regelen het allemaal.

jaren ervaring in onze branche

tevreden klanten

specialisten

Benieuwd naar welke oplossingen wij jou kunnen bieden?

Neem vrijblijvend contact op!

Op weg naar een duurzame relatie:

Stap 1 van 5

Afspraak maken

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw uitdaging kunnen realiseren. Door middel van een telefonische of persoonlijke kennismaking op locatie, verkennen we de mogelijkheden door te luisteren naar jouw wensen en behoeften.

Bezoek op locatie

Wij staan klaar om jouw visie te omarmen. Of het nu gaat om het creëren van iets geheel nieuws vanaf de tekentafel, het optimaliseren van het huidige netwerk, of het vinden van innovatieve oplossingen voor jouw bestaande uitdagingen. Vanuit onze expertise en ervaring denken wij geheel vrijblijvend met jou mee.

Begroting

Na een grondige inventarisatie en aandacht voor kwalitatief materiaal, zal er een gedetailleerd en vrijblijvend voorstel worden gepresenteerd. Dit voorstel gaat verder dan alleen het realiseren van een praktisch plan. Wij denken graag mee om de efficiëntie en kostenbesparing te verbeteren.

Uitvoer

We bieden intensieve begeleiding vanaf de begroting tot aan de uitvoering, om ervoor te zorgen dat het resultaat overeenkomt met de afgesproken doelen. Deze nauwe begeleiding garandeert een succesvolle uitvoering van het project. Na afronding blijven we de relatie onderhouden om eventuele verdere behoeften of vragen in de geboden oplossing aan te pakken.

Service

Na oplevering blijven we onze service aanbieden, waarbij je 7 dagen per week kunt rekenen op onze expertise, mocht er een calamiteit optreden. Bovendien voeren wij jaarlijks evaluaties uit van het geïnstalleerde systeem, waardoor eventuele aanpassingen of veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Je ontvangt tevens jaarlijkse rapportages waarin je inzicht krijgt in de werking van het aangeboden systeem.

sfeerfoto van bar binnenzijde hotel Ryder in Vught.

Projecten

Hotel Ryder

Hertzinger heeft een naadloze en veelzijdige configuratie ontworpen en geleverd, waarbij gastvrijheid altijd centraal staat. Met 30 hotelkamers uitgerust met LG-hotel-TV’s en ArantiaCast dongles, bieden we onze gasten een moeiteloze castoplossing voor een ultieme ervaring.

Lees meer Bekijk alle projecten
luchtfoto Eiland van Maurik.

Projecten

Eiland van Maurik

Hertzinger heeft ons kunnen helpen met een internetsysteem met een sterke backbone en sindsdien hebben we eigenlijk bijna nooit problemen.

Lees meer Bekijk alle projecten
buitenzijde zorgcentrum De Haven in Bunschoten.

Projecten

De Haven Bunschoten

Hertzinger heeft onlangs het TV aanbod vernieuwd met een eigen satellietsysteem, waardoor we een gevarieerd en op maat gemaakt entertainment aanbod kunnen bieden. Op deze manier streven we ernaar om een divers en persoonlijk kijk- en luisterervaring te creëren, afgestemd op de individuele wensen van de bewoners.

Lees meer Bekijk alle projecten
luchtfoto van arbeidsmigranten woningen Level One.

Projecten

Level One Uitzendbureau

Hertzinger heeft het volledige coaxnetwerk doordacht geëngineerd. Met het oog op het welzijn van de werknemers die regelmatig op het park verblijven, hebben we twee oplossingen geïmplementeerd voor een huiselijk gevoel: betrouwbare, snelle internetverbindingen en televisie met vertrouwde thuiszenders.

Lees meer Bekijk alle projecten

Artikelen

iPhone met casting icoon.
Televisie

Casting/ Streaming

Lees meer
straalverbinding in mast in avondzon.
Internet

WiFi-systemen

Lees meer
overzicht informatie schermen met afbeelding van ticketingsysteem op service afdeling van Hertzinger.
Diensten

Service 

Lees meer
Bekijk alle artikelen

Onze relaties