overzicht informatie schermen met afbeelding van ticketingsysteem op service afdeling van Hertzinger.

Service 

Continu beschikbare oplossingen

Voor gasten zijn de internet- en TV-diensten inmiddels een eerste levensbehoefte geworden en daarom moeten ze te allen tijde beschikbaar zijn. Om hierin te voorzien, hebben we een uniek systeem opgezet waarmee de technische dienst eventuele calamiteiten of storingen – zeven dagen per week – kan melden via WhatsApp, e-mail of via onze portal.

Snelle respons met SLA

Binnen dit systeem hebben we een Service Level Agreement (SLA) opgesteld. Dit betekent dat een dienstdoende specialist binnen de afgesproken termijn de calamiteit zal behandelen en oplossen. Zo kunnen we niet alleen snel reageren op problemen, maar ook zorgen voor effectieve oplossingen, waardoor gasten minimale hinder ondervinden.

Proactieve ondersteuning

Ons doel is om de gastervaring te verbeteren en maximale tevredenheid te garanderen. Of het nu gaat om technische storingen, netwerkonderbrekingen of andere ongemakken. Ons toegewijde team staat je altijd te woord om de benodigde ondersteuning te bieden, zodat gasten onbezorgd kunnen genieten van hun verblijf. Met deze proactieve benadering streven we ernaar om een hoog niveau van service te realiseren en een positieve indruk achter te laten bij jullie gasten.

Gerelateerde artikelen

Onze relaties