pylonen mast met aangelijnde monteur van Hertzinger in mast.

Internet aanvoer

Optimale internettoegang, overal en altijd!

Voor locaties waar internet traag of zelfs afwezig is, en waar toch een betrouwbare internetverbinding vereist is, bieden wij diverse opties voor internettoegang. Of het nu gaat om een park, bedrijfsgebouw, woonhuis, camping, jachthaven, evenement, of bouwlocatie. Wij bieden oplossingen op maat!

Glasvezelverbinding

Een glasvezelverbinding is ideaal als er glasvezel beschikbaar is in de regio. Met onbeperkt volume en snelheden tot 1 Gbps biedt het een snelle, betrouwbare, en kostenefficiënte internettoegang.

Kabelinternet

Voor gebieden waar glasvezel niet beschikbaar is, bieden we internet via ZIGGO, Delta kabel TV (of andere kabel TV-exploitanten) aan. Met onbeperkt volume en snelheden tot 500 Mbps is dit een uitstekende keuze voor snelle kabelinternet toegang.

Straalverbinding

Een straalverbinding, ook wel draadloos glasvezel genoemd, biedt draadloze glasvezelaansluiting met onbeperkt volume en snelheden tot 500 Mbps. Dit is een betrouwbare en snelle draadloze internet optie.

Starlink satellietverbinding

Voor locaties waar snelle inzetbaarheid en vrijwel overal toepasbaarheid cruciaal zijn, biedt Starlink satellietverbinding snelheden tot 200 Mbps, momenteel met onbeperkt volume. Dit is geschikt voor kleine en middelgrote organisaties en kan dienen als betrouwbare en snelle hoofd- of redundante verbinding.Wij verkennen graag de mogelijkheden voor jou en verstrekken vrijblijvend een voorstel op maat!

Gerelateerde artikelen

Onze relaties