Home / Gewaardeerde Projecten

Onze gewaardeerde projecten

Waarom onze relaties voor Hertzinger kiezen

Lambert van de Lagemaat

Vakantiepark de Heigraaf

Tussen de bomen op de Utrechtse Heuvelrug vind je Vakantiepark de Heigraaf. Dit vakantieverblijf biedt een divers aanbod aan chalets, stacaravans, kampeerplekken en lodges, waar het draait om ontspanning, natuur én zorgeloos genieten – inclusief onbezorgd internetten en televisiekijken. De Heigraaf  vertrouwt al sinds 2016 op de expertise van Hertzinger. Lambert van de Lagemaat staat aan het hoofd van de Technische Dienst van De Heigraaf en deelt de ervaringen namens het vakantiepark. 

Marc Ruijtenberg

Strandpark de Zeeuwse Kust

Tussen de duinen van Renesse, op slechts 250 meter van het strand, vind je Strandpark de Zeeuwse Kust. Dit strandpark beschikt over verschillende soorten luxe chalets, campingplaatsen, kampeerplaatsen en zelfs een hotel. Het is het perfecte park om met het hele gezin naartoe te gaan, want elke dag kunnen de kinderen activiteiten doen. Ook in de luxe chalets, campers en hotelkamers kunnen de kinderen en ouders zich vermaken met hun favoriete series, alle standaard televisiezenders en perfect internet. Dit park vertrouwt al sinds 2022 op de expertise van Hertzinger. Marc Ruijtenberg is de eigenaar van het prachtige strandpark en deelt zijn ervaringen met Hertzinger.

Lennard Kempers

Eiland van Maurik

Aan een groot meer en naast de Nederrijn vind je het vakantiepark Eiland van Maurik. Dit vakantiepark beschikt over 270 kampeerplaatsen en chalets van 2 personen tot echt villa’s van 20 personen. Het is een prachtig park om met het gezin of de hele familie heen te gaan. Voor alle leeftijden is er genoeg op het park met onder andere een glow-in-the-dark midgetgolfbaan, karaoke rooms, een Beachclub en een groot overdekt zwembad. Ook wanneer je even tot rust wil komen in je huis, camper of tent hoeft men zich niet te vervelen. Ze kunnen net als thuis kijken naar alle films en series, tv zenders en beschikken over goed internet door de diensten van Hertzinger. Dit park vertrouwt al sinds 2019 op de expertise van Hertzinger op het gebied van televisie en internet. Lennard Kempers is de eigenaar van het vakantiepark en deelt zijn ervaringen met Hertzinger.

Rob Massuger

Workinn Waalwijk

Het bedrijf Workinn staat bekend als een van de beste huisvesters van arbeidsmigranten in Nederland. Onder de rook van de Waal bevinden zich een aantal vestigingen van Workinn in het knusse Waalwijk, waar internationale medewerkers uit heel Europa een woonplek hebben gevonden. En dan wel volgens de Nederlandse gastvrijheid zoals we die kennen: in woningen voorzien van een uitgebreid internet- en zenderpakket. 

Claudia Spijkers

Roan Luxury Camping Holidays

Roan Luxury Camping Holidays staat bekend om haar luxe campingvakanties op verschillende locaties in Europa. Met honderden caravans en tenten biedt de organisatie haar gasten een zorgeloze en comfortabele vakantie-ervaring. Als operations officer bij Roan is Claudia Spijkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Roan vertrouwt inmiddels al meer dan 10 jaar op de expertise van Hertzinger, die inmiddels honderden accommodaties van satelliettelevisies voorziet. Claudia deelt de ervaringen namens de vakantie-aanbieder. 

Onze relaties