sfeerfoto van bar binnenzijde hotel Ryder in Vught.

Hotel Ryder

Highlights van de samenwerking

  • Flexibel, situatiegericht gepland
  • Innovatie hotel-TV oplossing
  • Digitale gasteninformatie in eigen huisstijl
  • Casting, TV-streamen met KPN iTV

Over Hotel Ryder

Boutique Hotel Ryder in Vught, ligt aan de groene rand van ’s-Hertogenbosch. Dit rijksmonument beschikt over 30 ruime, lichte hotelkamers. Het hotel is gelegen op Fort Isabella, een gerenoveerd kazerneterrein met een geschiedenis uit de 17e eeuw.

Veerkrachtige planning

Hertzinger werd gevraagd om een complete configuratie te ontwerpen en te leveren, op een eenvoudige en toch diverse manier, zodat het gastgemak altijd voorop staat.

Een belangrijk aspect in dit project was de planning, aangezien het hotel volop werd verbouwd was een flexibele houding en goede communicatie van cruciaal belang.

Probleemloze gastervaring

We hebben ervoor gezorgd dat 30 hotelkamers zijn voorzien van zogeheten LG-hotel-TV’s, welke zijn uitgerust met ArantiaCast dongles, welke de gasten voorzien van een probleemloze cast oplossing. Daarbij zijn de televisies uitgerust met een informatieschil van Pro Centric waarbij de gasten op de televisie de meest recente menukaart van het restaurant kunnen bekijken, de ontstaansgeschiedenis kunnen terugvinden, maar ook televisie kunnen kijken via de geïntegreerde KPN smart app.

Televisiekijken zoals thuis

Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van deze oplossing was om televisie beschikbaar te maken zoals mensen gewend zijn. Volop keuze in het zenderaanbod voor radio en televisie en de mogelijkheid om met behulp van een eigen device de favoriete serie te kunnen blijven kijken. De nieuwe toepassing van KPN waardoor er geen aparte Settopbox meer nodig is geeft heel veel gebruikersgemak. Op deze manier ervaren gasten televisiekijken zoals thuis, heel gemakkelijk en afgestemd naar eigen wens!

sfeerfoto vergaderruimte Hotel Ryder in Vught met TV scherm.

Gerelateerde projecten

Onze relaties