luxe hotelkamer met TV scherm.

Hotel-TV 

Voor elke professionele toepassing

Een hotel-TV komt volledig tot zijn recht in diverse, professionele omgevingen, waaronder: hotelkamers, bungalows, chalets, appartementen en mobiele woningen. Het kenmerkende voordeel van een hotel-TV of hospitality-TV-toestel is de beperkte aanpassingsmogelijkheid voor gasten, zoals het zoeken naar zenders en het wijzigen van beeld- en taalinstellingen. Programmeerbaar via een USB-verbinding of op afstand met behulp van de informatieschil (LG Pro-Centric of Philips Command), biedt dit televisietoestel een gestroomlijnde bediening.

Volledige controle met beperkte aanpassingsmogelijkheden 

De integratie van de informatieschil versterkt de gastervaring, door op maat gemaakte content aan te bieden. Daarnaast bieden we ook speciale informatieschermen aan, die aan verschillende behoeften voldoen. De televisietoestellen, beschikbaar van merken als LG en Philips, zijn uitgerust met diverse ingangstuners en zijn geschikt voor gebruik op (verouderde) coax-netwerken, UTP-netwerken en/of glasvezelnetwerken (IPTV). 

Kamer specifieke installatie

Ons assortiment omvat hotel-TV’s in diverse formaten. Van compacte 32 inch schermen, ideaal voor mobiele woningen en kleine chalets, tot indrukwekkende 65 inch schermen, perfect geschikt voor restaurants/bars en ruime woon- of leefruimtes. De televisies zijn flexibel te plaatsen met een beschikbare voet voor televisiemeubels, terwijl voor wandmontage geschikte wandbeugels beschikbaar zijn, zowel vlak als draaibaar (met beveiliging). Een bijkomend voordeel is dat de hotel-TV, AVG-proof is. Na een reset verdwijnen de door de gast ingevoerde gegevens, waardoor de hotel-TV voldoet aan de AVG-richtlijnen, in tegenstelling tot standaard smart-TV’s. Een slimme keuze voor een naadloze en privacy bewuste televisie ervaring.

Gerelateerde artikelen

Onze relaties