luchtfoto van Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

Kasteel de Hooge Vuursche

Highlights van de samenwerking

  • High-end toegespitste informatieschil
  • Philips hotel-TV
  • TV as a service
  • Kamer specifieke installatie 

Over Kasteel de Hooge Vuursche

Op een landgoed van 19 hectare tussen Hilversum en Baarn, ligt Kasteel de Hooge Vuursche. Deze monumentale erfgoedlocatie is dé plek voor een bijzondere dag en heeft daarvoor verschillende stijlvolle ruimtes tot de beschikking voor een ceremonie, borrel, diner en feest. Hoe leuk is het om na je feest te blijven overnachten in één van de kasteelkamers. Kasteel de Hooge Vuursche beschikt over 19 luxe hotelkamers. Alle tweepersoonskamers hebben een prachtig uitzicht over het landgoed.

Betrouwbare televisie-installatie

Tijdens een bijzondere feestdag moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn, wij bieden hierin de zekerheid over de televisies. Daarom is er gekozen voor Philips, waarbij er gebruik wordt gemaakt van meerdere modellen. Voorheen maakte Kasteel de Hooge Vuursche gebruik van analoge televisie van Ziggo, maar vanwege uitfasering zijn tegenwoordig alle hotelkamers voorzien van een digitaal aanbod op een aangemeten B2B TV-toestel. Iedere kamer in het kasteel is anders en vraagt daarom ook om een ander type TV, muurbeugel of plaatsing.

Gepersonaliseerde gastervaring

Net als Kasteel de Hooge Vuursche, doen wij net dat beetje extra voor de gast. Door Philips CMND te realiseren, kan er meer interactie, controle en stijl worden aangeboden aan de gast. Door middel van deze informatieschil die op het televisiescherm wordt getoond, zorgen we voor een fijne sfeer en een blijvende indruk met een persoonlijk welkomstscherm voor elke gast.

sfeerfoto van hotelkamer Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn met TV scherm.

Gerelateerde projecten

Onze relaties