luchtfoto Eiland van Maurik.

Eiland van Maurik

Highlights van de samenwerking

  • Snel bereikbaar
  • Vakkundige medewerkers
  • Goed werkende techniek
  • Zorgzame hulp met aanleggen van een Backbone en glasvezel
  • Service die aansluit op de uitbreiding
  • Beste wifi die het park ooit heeft gehad

Aan een groot meer en naast de Nederrijn vind je het vakantiepark Eiland van Maurik. Dit vakantiepark beschikt over 270 kampeerplaatsen en chalets van 2 personen tot echt villa’s van 20 personen. Het is een prachtig park om met het gezin of de hele familie heen te gaan. Voor alle leeftijden is er genoeg op het park met onder andere een glow-in-the-dark midgetgolfbaan, karaoke rooms, een Beachclub en een groot overdekt zwembad. Ook wanneer je even tot rust wil komen in je huis, camper of tent hoeft men zich niet te vervelen. Ze kunnen net als thuis kijken naar alle films en series, tv zenders en beschikken over snel internet door de diensten van Hertzinger. Dit park vertrouwt al sinds 2019 op de expertise van Hertzinger op het gebied van tv en internet. Lennard Kempers is de eigenaar van het vakantiepark en deelt zijn ervaringen met Hertzinger.

Verborgen juweeltje

Bootje varen op het meer, zoeken naar edelstenen bij Maurik Mining, eten in de prachtige beachclub of skaten over de pumptrack. Het is allemaal mogelijk bij vakantiepark Eiland van Maurik of zoals de recensie het noemen “een verborgen juweeltje met een zeer vriendelijk personeel en uitgebreide faciliteiten.” Ook de vakantiehuisjes en camping worden enorm gewaardeerd, mede door het snelle internet en televisie. Al 52 jaar weet het vakantiepark de wensen van de gasten te vervullen. Een van die vele wensen is het hebben van goed internet en kunnen genieten van de tv ook op de camping. “Tegenwoordig is het heel belangrijk dat je snel internet hebt, zodat iedereen zijn serie en films kan blijven kijken.” vertelt Lennard. Gelukkig door de diensten die Hertzinger biedt aan het vakantiepark hebben de gasten altijd sterk internet. 

Van zwak wifi naar stabiele wifi

Voordat het vakantiepark de samenwerking met Hertzinger is gestart hadden ze veel last van zwak wifi. “We merkten dat onze techniek niet werkte toen er meer gebruik van gemaakt werd. We werkten met een straalverbinding, en hoe meer mensen er op het park kwamen, hoe slechter de wifi werd,” zegt Lennard. “Hertzinger heeft ons kunnen helpen met een internetsysteem met een sterke backbone en sindsdien hebben we eigenlijk bijna nooit problemen.”

De verbouwing

Het Eiland van Maurik is druk bezig met een grote verbouwing aan het park. Ze zijn een groot Family Entertainment Center aan het bouwen met onder andere: Glow-in-the-dark midgetgolf, Hyper bowlingbanen, Arcadehal / jeugdzone, Sportsbar / Mauk Café, karaoke rooms en buiten komt er een grote speeltuin met speeltoestellen voor de allerkleinsten en interactieve spellen voor de oudere kinderen.

In deze uitbreiding heeft Hertzinger ons perfect geholpen. “We hadden een plan en we hebben samen met hen gekeken hoe we stabiel en zorgeloos internet konden krijgen in de plaza,” vertelt Lennard. “Tegen het einde van het jaar willen we ook verder uitbreiden met nog meer chalets, en dan zal Hertzinger opnieuw van cruciale hulp zijn bij het installeren van alle modems.”

Fijne samenwerking

De samenwerking tussen het Eiland van Maurik en Hertzinger verloopt heel erg goed. “We zijn samen in zee gegaan, omdat ze in de buurt zaten en we positieve dingen over ze hadden gehoord en dat kan ik alleen maar bevestigen,” vertelt Lennard. “Wanneer zich problemen voordoen, zijn ze snel ter plaatse om te helpen, waardoor alles snel wordt opgelost en onze gasten weer volop van hun vakantie kunnen genieten. Door de komst van Hertzinger is ons park nog beter geworden en merken we nog meer blije gezichten op de mensen van ons vakantiepark, en uiteindelijk doen we het daar allemaal voor.”  

Gerelateerde projecten

Onze relaties