luchtfoto Strandpark de Zeeuwse Kust aan zee.

Strandpark de Zeeuwse Kust

Highlights van de samenwerking

  • Minder klachten van gasten
  • Snellere hulp dan andere bedrijven
  • Veel kennis van glasvezel
  • Gedetailleerd plan voor onze uitbreiding
  • Weinig storingen
  • Altijd bereikbaar

Tussen de duinen van Renesse, op slechts 250 meter van het strand, vind je Strandpark de Zeeuwse Kust. Dit strandpark beschikt over verschillende soorten luxe chalets, campingplaatsen, kampeerplaatsen en zelfs een hotel. Het is het perfecte park om met het hele gezin naartoe te gaan, want elke dag kunnen de kinderen activiteiten doen. Ook in de luxe chalets, campers en hotelkamers kunnen de kinderen en ouders zich vermaken met hun favoriete series, alle standaard televisiezenders en perfect internet. Dit park vertrouwt al sinds 2022 op de expertise van Hertzinger. Marc Ruijtenberg is de eigenaar van het prachtige strandpark en deelt zijn ervaringen met Hertzinger.

5 sterren familiepark

Spetteren in het waterspeelpark, spelen in de nieuwste strandthema speeltuin, deelnemen aan de vele activiteiten of heerlijk dineren in strand café Dok; alles is mogelijk in het 5-sterren familiepark De Zeeuwse Kust. Ook als de vakantiegangers even tot rust willen komen in de luxe chalets, campers of hotelkamers, kunnen ze genieten van alle comfort. Al 18 jaar weet het strandpark de wensen van de gasten te vervullen. Het internet en televisie zijn in de loop der jaren een zeer belangrijk onderdeel geworden. “Vroeger was het voor de mensen heel belangrijk of de toiletten schoon waren, maar nu is de eerste vraag of we een betrouwbare WiFi verbinding hebben,” vertelt Marc. Gelukkig voor Marc kan Hertzinger hem daar perfect bij helpen.

luchtfoto Strandpark De Zeeuwse Kust met uitbreiding in 2024.

Problemen met het internet opgelost

Voordat het strandpark in zee ging met Hertzinger, hadden ze een eenmanszaak die voor het internet en televisie zorgde. “Het kwam ons iets te vaak voor dat hij zijn laptop niet bij zich had of druk was met anderen,” zegt Marc. “Wij zaten dan met de storingen en moesten wachten.” Daarom stuurde hij zijn ICT-team op pad naar een sneller en betrouwbaarder bedrijf dat goed om kon gaan met het glasvezelnetwerk dat er al lag. Al snel kwamen ze uit bij Hertzinger en na een paar fijne gesprekken kwamen we tot een soepele samenwerking.

Uitgebreide hulp bij de uitbreiding

De Zeeuwse Kust is sinds vorig jaar bezig met een grote uitbreiding. Zo is het hoofdgebouw met de animatie vergroot, waardoor de kinderen nog meer kunnen knutselen, spelletjes spelen en kijken naar shows van het animatieteam. Er is een grotere speeltuin gekomen en de oprijlaan is verbreed.

Maar toch wel de grootste uitbreiding is het nieuwe stuk grond dat gekocht is waar nieuwe kampeerplaatsen komen en een grote zwemvijver. “Om op die kampeerplekken goed internet te krijgen, was nog wel een uitdaging, maar gelukkig heeft Hertzinger ons goed geholpen,” vertelt Marc. “We hebben ons plan bij hen voorgelegd en zij kwamen met een  gedetailleerd plan om voor elke 20 tenten WiFi-torens te plaatsen, zodat iedereen goed internet heeft. Een perfecte oplossing voor ons en onze gasten die nog steeds kunnen genieten van hun film of serie.”

Alle gasten zijn blij

Dankzij het goede internet en televisie krijgt Marc een stuk minder klachten van de gasten. “Iedereen is blij op het park en goed internet en TV hebben daar zeker bij geholpen. Ook als er een storing is, die heel weinig voorkomt, kan Hertzinger ons snel op afstand helpen,” zegt Marc. “Doordat het internet en TV goed werken, kunnen wij al onze tijd stoppen in het bieden van een fijne vakantie-ervaring aan onze gasten.”

Gerelateerde projecten

Onze relaties