Familie v.d. Grift op hun mooie Vakantiepark de Krakeling

Vakantiepark de Krakeling

Highlights van de samenwerking

  • Netwerkoplossingen
  • LG-hotel-TV
  • Casting via ArantiaCast
  • Verduurzaming van onderkomens

Over Vakantiepark de Krakeling

Gelegen in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug, bevindt zich tussen de uitgestrekte bossen en heuvels Vakantiepark de Krakeling. Dit ideale vakantiepark heeft faciliteiten die je van een 4-sterren park mag verwachten. Op het park vindt je prachtige accommodaties en kampeerplaatsen. De toeristische staanplaatsen bevinden zich grotendeels op speels aangelegde, open kampeervelden die met groen zijn omgeven. Voor het behoudt van deze natuurrijke omgeving heeft Hertzinger een stabiele, betrouwbare, veilige en hedendaagse televisie-en internetoplossing gerealiseerd.

Hedendaagse televisie-en internetoplossing

Op basis van het bestaande coax-netwerk, is er een televisie-oplossing geïmplementeerd waarbij lineaire televisie wordt gecombineerd met het ‘nieuwe televisiekijken’. Hiermee biedt je gasten de mogelijkheid om via een ArantiaCast, eigen content te kunnen casten en streamen van mobiele apparaten – beter bekend als ‘Bring Your Own Device’ – naar de LG -hotel-TV in het onderkomen.

Meedenken in innovatiemogelijkheden

Hertzinger gaat verder dan alleen het leveren van televisies. Het meedenken in oplossingen en kijken hoe we toekomstbestendig kunnen zijn, was een belangrijke invulling van dit project. Door te zorgen dat we ten alle tijden aspecten kunnen toevoegen, invullen en bijwerken, is er een innovatieve televisie-oplossing gerealiseerd. Voor het creëren van een stabiele basis, is het bestaande coax-netwerk voorzien van een upgrade. Om de gasten het vertrouwde thuisgevoel mee te geven, bieden we even goed internet als thuis, middels een coax-data-oplossing. Deze managed oplossing – waarbij ieder onderkomen een eigen modem ontvangt – zorgt dat de gasten zelf de touwtjes in handen hebben, wat betreft een stabiele en veilige internet omgeving.

Duurzame oplossingen

Naast dat we hier een mooie televisie-en internetoplossing hebben aangebracht, hebben wij samen met Hertzinger Green Connect het klimaat technisch mogelijk gemaakt, een gasloze oplossing aan te bieden voor de onderkomens, welke tevens zelfvoorzienend is door een batterijsysteem en zonnepanelen.

werk in uitvoering van zonnepanelen leggen op chalet op Vakantiepark de Krakeling

Gerelateerde projecten

Onze relaties