luchtfoto van arbeidsmigranten woningen Level One.

Level One Uitzendbureau

Highlights van de samenwerking

  • Gerenoveerd coax-netwerk
  • Centraal TV-ontvangststation voor Poolse TV-zenders
  • Snel en stabiel WiFi-netwerk voor streamen en gamen
  • Snelle en succesvolle implementatie

Over Level One

Het uitzendbureau Level One heeft voor haar werknemers een bungalowpark ontwikkeld. Hertzinger heeft hier het volledige coaxnetwerk geëngineerd. Om de werknemers welke periodiek op het park wonen zoveel mogelijk een gevoel van thuis te kunnen bieden hebben wij twee oplossingen gerealiseerd om dit zo compleet mogelijk te maken namelijk: goed, stabiel en snel internet en televisie met de kanalen van thuis.

Een passend zenderpakket

Dit hebben wij gerealiseerd door een centraal ontvangstation te plaatsen, verborgen op het park. Dit voedt via satelliet het TV-ontvangstation welke vervolgens Poolse zender distribueert naar de verschillende onderkomens en gemeenschappelijke gebouwen. Het internet systeem is tot stand gebracht in samenwerking met Eurofiber, zij hebben de aanvoer gerealiseerd en wij hebben deze glasvezelverbinding vervolgens via coax naar de woningen gebracht, waar ieder onderkomen een eigen modem heeft.

Hedendaagse televisie-en internetoplossing

Inmiddels is het park meerdere jaren operationeel en is het systeem, door software aanpassingen helemaal bij de tijd van nu. Dit betekend snel internet voor streamen en gamen en storingloze televisie. Wegens succes werd er in 2017/2018 een tweede park gebouwd en ook hier verzorgen wij het internet, TV-systeem en WiFi-netwerk.

binnenzijde arbeidsmigranten woning Level One.

Gerelateerde projecten

Onze relaties