patch-kabels in kast over glasvezel.

Internet over glasvezel

Geavanceerde GPON-verbinding

Een GPON-systeem staat momenteel aan de top als het gaat om de meest geavanceerde en betrouwbare internetverbinding. Met glasvezelnetwerken die vrijwel grenzeloze mogelijkheden en snelheden bieden, genieten de gasten van een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Elke kamer of accommodatie wordt uitgerust met een eigen modem, waardoor een optimale internetverbinding wordt gegarandeerd. WiFi glasvezelmodems met WiFi6 zijn inmiddels de standaard geworden en leveren verbeterde, draadloze prestaties.

Flexibele toegang tot het internet

Gasten maken moeiteloos verbinding met hun toegewezen glasvezelmodem via WiFi en/of een LAN-verbinding, zodat ze zonder onderbreking kunnen genieten van internettoegang. Of het nu gaat om het streamen van media op een smart TV, of het bedienen van huisautomatiseringssystemen. De verbinding blijft naadloos. De toegang tot het internet kan op verschillende manieren worden beheerd: via boekingsprogramma’s, een vast wachtwoord of een toegangsportaal. Dit biedt flexibiliteit om aan de diverse behoeften van de gasten te voldoen.

Uitgebreide diensten voor gebruikersgemak

Afhankelijk van het gekozen glasvezelmodem, kunnen gasten ook profiteren van reguliere televisiediensten, als het modem is uitgerust met een coax-aansluiting. Deze veelzijdige infrastructuur biedt niet alleen een betrouwbare internetverbinding, maar ook een breed scala aan diensten, om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers. Op deze wijze wordt een naadloze en geavanceerde ervaring gegarandeerd.

Gerelateerde artikelen

Onze relaties