Internet over coax 

Optimale internetverbinding

Het gebruik van oude coaxnetwerken voor internetdistributie in elk onderkomen biedt een uitstekende oplossing. Met de installatie van een modem in elk onderkomen kunnen gasten direct verbinding maken. Dit resulteert in een optimale verbinding, aangezien de modem en het WiFi-signaal zich in het onderkomen bevinden. Deze verbinding kan worden gerealiseerd door gebruik te maken van de nieuwste DOCSIS-technologieën, voor een efficiëntere data-overdracht.

Flexibele toegangsopties

Gasten hebben de flexibiliteit om verbinding te maken via WiFi of bedraad, waardoor ze moeiteloos kunnen genieten van internet op apparaten zoals smart TV’s of gameconsoles. De toegang tot het internet kan op diverse manieren worden gerealiseerd: variërend van toegang via het boekingsprogramma, een vast wachtwoord of via een inlogportaal. Hiermee ben je in staat om de toegang tot internet aan te passen, aan de behoeften van de gasten en tegelijkertijd de persoonsgegevens te waarborgen.

Kostenefficiënte oplossing

Bijna alle bestaande coaxnetwerken kunnen worden gerenoveerd om modems in onderkomens aan te sturen of zelfs WiFi Access Points op het terrein te implementeren gebruikmakend van de coaxkabel. Dit maakt ze een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor parken van elke omvang. Door gebruik te maken van bestaande infrastructuur en de nieuwste DOCSIS-technologieën, is het mogelijk aanzienlijk kosten te besparen in vergelijking met het aanleggen van nieuwe netwerken.

Gerelateerde artikelen

Onze relaties