sfeerimpressie kampeerveld Minicamping de Nesse

Minicamping de Nesse

Highlights van de samenwerking

  • WiFi zoals thuis
  • Eigen, stabiele en betrouwbare internetverbinding

Over Minicamping de Nesse

Gelegen in het omvangrijke Castricum, nabij het Noord-Hollands Duinreservaat, ligt Minicamping de Nesse. Oftewel, één van de negen kleine ANWB TOP campings van Nederland.

Deze camping staat garant voor comfortabel kamperen. De staanplaatsen bestaan uit vier velden die naadloos in elkaar overgaan, elk met een uniek kenmerk zoals weids uitzicht of beschutting. Met 28 caravan kampeerplaatsen geschikt voor caravans en kleine camperbusjes, is er voor iedere kampeerder een favoriete plek te vinden.

Sfeervolle hooiberghuisjes

Voor de gasten die zich liever niet bezighouden met het organiseren van hun eigen verblijf, heeft De Nesse twee sfeervolle hooiberghuisjes te huur. Deze huisjes zijn compleet ingericht en voorzien van alle comfort en inventaris.

Stabiele connectiviteit met WiFi van Hertzinger

Hertzinger heeft op deze camping een nieuw WiFi-netwerk gerealiseerd. Zo kunnen de gasten in iedere accommodatie genieten van een eigen, stabiele en betrouwbare internetverbinding. Minicamping de Nesse biedt de perfecte combinatie van rustiek kamperen en moderne voorzieningen, waardoor het een ideale bestemming is voor een ontspannen vakantie.

luchtfoto Minicamping de Nesse.

Gerelateerde projecten

Onze relaties