: luchtfoto van Kroondomein Giethoorn

Kroondomein Giethoorn

Highlights van de samenwerking

  • Infraloze internet verbinding
  • ‘Glasvezel door de lucht’
  • Parkgerichte informatieschil met lokale-en parkinformatie
  • Casting, TV-streamen met KPN, KPN iTV

Over Kroondomein Giethoorn

Op een van de mooiste plekjes in het dorp Giethoorn bevindt zich het kleinschalige chaletpark, gelegen in het autovrije gedeelte van Giethoorn-Middenbuurt. Op de royale kavels bevinden alle chalets zich aan het water, waardoor je de complete rust ervaart van een vakantie aan het water.

De totaaloplossing van Hertzinger

Waar de vraag binnenkwam voor het essentiële internet en televisie, hebben we een straalverbinding systeem voor het internet. Dit houdt in dat er geen infrastructuur benodigd is op het park en alle onderkomens ‘draadloos’ worden voorzien van internet zoals thuis. Daarbij hebben wij een KPN iTV app voor de televisies gerealiseerd. Via ons netwerk kan je televisie kijken in de mooie onderkomens op het park. Kortom, van een chaletpark zonder enige infrastructuur en netwerk, naar draadloze televisie-en internetverbinding!

Gastgemak staat altijd voorop

Ook zijn de LG-displays voorzien van de Pro Centric oplossing. Hospitality draait om de beleving van de gast, via de Pro Centric server is het park in de gelegenheid om de gasten van check-in tot aan check-out optimaal te verwelkomen. Daarbij kan Kroondomein Giethoorn zelf de inrichting van de Pro Centric TV-schil bepalen waardoor zij hun gasten kunnen informeren met informatie over het park, de nabijgelegen restaurants en de bootverhuur op het park.

grachtje in Giethoorn met aan weerszijden chalets Kroondomein Giethoorn

Gerelateerde projecten

Onze relaties